Wij hebben vele diciplines. Alleen de techniek leveren ligt ver achter ons. Naast de techniek kunt u ons inzetten voor allen wat uw evenement nodig heeft om te slagen

 

Video presentatie en registratie

Hier ligt ons hart. Het is voor ons bij iedere klus weer een uitdaging het beeld creatief en perfect over te brengen. Voor iedere opdracht maken wij een locatie bezoek, zo komen we nooit voor verassingen te staan. Samen met u overleggen we de mogelijkheden voor de in te zetten techniek.

 

Geluidsversterking

Om uw boodschap over te brengen is het geluid van essentieel belang. De verstaanbaarheid moet perfect zijn en de Performance indrukwekkend. Onze geluidstechnici staan voor u klaar.

Mocht er toch een microfoontje niet helemaal goed zitten dan grijpen zij direct in. Wij staan voor kwaliteit.

 

Licht

Mensen moeten zich prettig voelen. De ambiance van de locatie levert daar een grote bijdrage aan. Met ons schitterend licht maken wij daar iets moois van. Hierdoor kunnen wij de focus op de juiste punten leggen.

 

Aankleding

Naast al deze techniek leveren wij ook allerlei deco-materialen. Als u speciale wensen heeft, dan leveren wij het. Ook voor onze eigen techniek en mensen zorgen wij er voor dat het er  netjes uit ziet.

 

Bezoekersadres

 

Grondzijl 6

9731 DG Groningen

 

telefoon

085 0654555

 

email

info@myfacilities.nl