MY Facilities heeft al een jaren lange ervaring met het vormgeven en technisch ondersteunen van uw evenement.

 

Wij zijn een klein en enthousiast team mensen die het voor u regelen. Daarnaast maken wij gebruik van een vast aantal freelance medewerkers die onder onze hoede met ons meewerken als dat nodig is. Onze flexibiliteit is hierdoor zo groot dat we elke situatie aankunnen.

 

Yuksel Ficici

Directeur / projectmanager

Rob Neefjes

Directeur / Cine media Groep

Harmen van der Heide

Projectmanager

de

planner

Jeroen Ebels

AV technicus

Bindert Helder

AV technicus

Bas Tempelman

Cameraman / editor

 

Wat leveren wij.

Wij zijn specialisten in presentatie-techniek. Wij hebben zeer veel projectoren, videoschermen, LED-wall en schakelapparatuur. Met het geluid en licht kunnen we kleine maar ook hele grote evenementen bedienen.

business meeting

Wij faciliteren veel business events. Onder andere top meetings, aandeelhoudersvergaderingen, Lanceringen van bedrijfsstrategieën. Uw presentaties behandelen wij zeer vertrouwelijk.

 

conferenties

Wilt u iets delen met grote groepen mensen? Meerdere ruimtes voorzien van AV middelen? Wij verzorgen het voor u. In onze magazijnen hebben we voldoende materiaal voor u. Ook in de aankleding van de zaal kunnen we veel betekenen.

 

Event registratie

Wij zijn in bezit van een eigen video regie registratie. Hiermee kunnen we uw event in perfecte kwaliteit opnemen. Als u wilt kunnen wij nadien een pakkende compilatie maken in onze edit suites.

 

outdoor

Heeft u iets wat in de buitenlucht plaatsvind? Voor ons geen probleem, we beschermen alles tegen de elementen. Het moet natuurlijk wel betrouwbaar blijven werken.

 

feesten

Iedereen heeft wel eens iets te vieren. Een opening, jubileum of gewoon een gezellig feest. Wij kunnen alle apparatuur leveren. Wilt u er ook "toeters en bellen bij"? geen probleem, wij regelen het.

Bezoekersadres

 

Grondzijl 6

9731 DG Groningen

 

telefoon

085 0654555

 

email

info@myfacilities.nl