Skip to content

Hybride
Evenementen

Het beste van beide werelden

In de zaal en vanaf thuis een

ervaring.

Hybride oplossingen

We kunnen met z’n allen niet wachten op grote feesten en business-events. Tegelijkertijd hebben we het gemak ervaren van online bijeenkomsten en webinars. Bij MY Facilities denken we dat we beide disciplines kunnen samenvoegen.

Wij zien een toekomst met grote aantallen publiek, waarbij de ene helft fysiek aanwezig is en de andere helft via een online platform mee kijkt. Denk hierbij aan een congres waarbij niet meer gereisd hoeft te worden om het congres te kunnen bijwonen.

Ook zien we voordelen voor gelimiteerde beschikbaarheid van locaties. Zo kan een kleinere, intieme locatie toch een ervaring creëren voor groter publiek in de zaal en vanuit huis. Hybride evenementen kunnen ook de meer kwetsbare groepen beschermen doordat we ze thuis een ervaring bezorgen die het gevoel geeft dat men fysiek aanwezig is.

Bovendien kunnen hybride evenementen ook een extra mogelijkheid bieden tot meer verkochte kaarten. Kortom, genoeg mogelijkheden! Laten we samen kijken hoe we jouw hybride evenement kunnen online en offline kunnen inkleuren.

Wietse Buma
Denkt graag met je mee en bedenkt creatieve oplossingen voor jouw hybride evenementen. 

De toekomst

Hybride

Het bundelen van krachten

Het produceren van een hybride evenement is nét even wat gecompliceerder dan een volledig online of volledig fysiek evenement. Het is van belang dat het publiek dat op afstand kijkt dezelfde ervaring heeft als het publiek dat fysiek aanwezig is.

Gelukkig kunnen hier creatieve oplossingen voor verzinnen. Denk aan het gebruik van ontwikkelde applicaties zoals digitaal stemmen vanuit de zaal en vanuit huis.

Ook kunnen we de beelden die we maken voor het regisseren van het online programma weer terug laten komen in de fysieke wereld. Hiermee zoeken we de grens op tussen online en offline. We toveren inbellers om tot gasten in de zaal en toveren de zaal om tot heus decor voor het online evenement.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Wij helpen jou met online

Streaming.

Dit is wat wij doen.

Digitaal vergaderen, livestreams en webinars; tegenwoordig gebeurt alles online. Natuurlijk zitten hier heel veel voordelen aan. Als technisch partner helpen we je graag om het maximale uit een online event te halen.

Door de compleet ingerichte studio’s in Groningen en in Sneek, kunnen wij je volledig ontzorgen. Via onze samenwerking met Van Der Valk Hoogkerk bieden wij ook livestream pakketten aan.

Natuurlijk is het geen probleem om een webinar/livestream bij jou op locatie te realiseren. Zullen we beginnen met een bakje koffie?

Wietse Buma
Van livestream tot webinar, Wietse is er vanaf begin tot online uitzending bij.

Studio

Studio's kunnen helemaal worden ingericht naar de look & feel van de livestream.

Locatie

Een livestream op locatie is ideaal als je graag iets wil laten zien wat er op locatie gebeurt.

Uitvaart

Laten we op afstand met dierbaren ons verdriet delen door een livestream met opname van de dienst.

Webinar

Webinars zijn gericht op interactie. Wij hebben alle middelen in huis om een interactieve stream te verzorgen via Teams, Zoom, e.d.

Onze klanten waarderen dat we meedenken

Laten we samen iets
moois maken