Skip to content

Interactieve

Installaties

Inter-
actie.

Installaties, maar dan "slim".

Een interactieve installatie is een installatie die “slim” is. Door gebruik te maken van sensoren kan alles worden aangestuurd. Hiervoor gebruiken wij vaak Arduino’s, deze programmeren we zelf.

Bij een interactieve installatie kun je denken aan het inrichten van een ruimte of een centrum. Zo hebben we de Science Hub in Dwingelo ingericht voor Astron.

Hier zijn een aantal spelletjes voor gemaakt die via een touchscreen te spelen zijn. We hebben ook het zwarte gat nagebootst, hier kun je in stappen. In de Science Hub hebben we ook een constructie gebouwd waarmee je kunt simuleren dat je op de maan landt en een rondje loopt.

Rob Neefjes
Als all-round accountmanager en met passie voor new media staat Rob klaar voor jouw uitdaging.

Installaties met

Interactie

Waar dan ook.

Een ander voorbeeld van interactieve installaties is het netwerk-kabel spel wat we voor KPN hebben gemaakt.

Op de beurs leek het KPN leuk om te kijken welke monteur het snelste een internet kabel (UTP kabel) kon maken. Hiervoor hebben wij een timer gebouwd. Deze timer was gekoppeld aan een UTP kabeltester. Zo konden we de timer laten stoppen zodra de monteur een goedgeknipte kabel in onze installatie stopte.

Rob Neefjes
Als all-round accountmanager en met passie voor new media staat Rob klaar voor jouw uitdaging.

MY Facilities

MY Facilities staat bekend als gerenommeerd partner op technisch vlak. Wij ondersteunen je vanaf het eerste contact tot evaluatie.

Rob Neefjes
Neem persoonlijk contact op met Rob voor advies op maat. Hij denkt graag op organisatorisch en technisch vlak met je mee.