Skip to content

Livestream vanaf
jouw locatie

Livestream op locatie

Creëer.
beleving.

Wél zo persoonlijk

Heb jij een toffe locatie, een monumentaal pand of wil je jouw publiek gewoon jouw leuke kantoor laten zien?

Dan is een livestream op locatie perfect voor jou. We kunnen bij jou een compleet ingerichte studio bouwen of elementen uit jouw pand of kantoor naar voren laten komen.

We denken graag met je mee, ook op gebied van aankleding. Zo werken we samen met vaste partners, als Pablo Decorations & Vier Verhuur.

Bindert Helder
Adviseert je graag over hoe we jouw locatie kunnen omtoveren tot een heuse studio.

Onze samenwerking met Van Der Valk Hoogkerk

In onze studio in Groningen kunt u gebruikmaken van alle gemakken en technische ondersteuning voor uw livestream. Wij kunnen ons voorstellen dat u het misschien wel aantrekkelijk vindt om met uw gezelschap in een luxere omgeving een livestream te organiseren. Wij zijn vaste techniekleverancier bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk en kunnen u voor zeer aantrekkelijke prijs een van de luxe zalen of boardrooms aanbieden.

We hebben boardrooms voor een eenvoudige webinar, zalen waar u een klein publiek kan uitnodigen voor een hybride event, of u kunt gebruik maken van de Executive boardroom met een panoramisch uitzicht op de 6e verdieping. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, klimaatbeheersing, gratis Wi-Fi en de meest moderne faciliteiten en audiovisuele middelen. Van der Valk heeft diverse arrangementen samengesteld, zodat u en uw gasten tijdens de bijeenkomst van alle gemakken zijn voorzien.

Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk is gesitueerd op een zichtlocatie aan de A7 direct aan het P&R station Hoogkerk.

Bindert Helder
Met ruim 10 jaar ervaring bij MY Facilities kan Bindert je alles vertellen over de mogelijkheden bij Van Der Valk.

Portfolio

Een greep uit onze klanten.

MY Facilities

MY Facilities staat bekend als gerenommeerd partner op technisch vlak. Wij ondersteunen je vanaf het eerste contact tot evaluatie.

Bindert Helder
Neem persoonlijk contact op met Bindert voor advies op maat. Hij denkt graag op organisatorisch en technisch vlak met je mee.