Skip to content

We

connect people

MY Facilities

Livestream-oplossingen

Bij MY Facilities hebben we jarenlange ervaring met livestreams, ook voor de corona crisis waren wij hier al mee bezig. Samen met onze dochteronderneming Cine Media Groep die gespecialiseerd is in het registreren van business-events en het maken van bedrijfsfilms. Faciliteren wij volop livestreams en webinars. Wij krijgen In deze tijd van corona erg veel vraag naar een online connectie met mensen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn. De zo genoemde in-bellers, wij kunnen u daarbij helpen, door samen te kijken naar de vorm van live streamen die het beste bij u past.

 

In ons pand in Groningen hebben wij 3 compleet ingerichte studio’s, deze zijn voorzien van forumtafels, camera’s, presentatie computers voor PowerPoint en filmpjes, Chat mogelijkheden en er kunnen mensen inbellen. Ook kunnen we verbindingen leggen naar derden. We laten altijd een back-up opname mee lopen, mocht u het nou achteraf terug willen kijken dan is dan mogelijk. Uiteraard kunnen wij naar diverse platforms streamen zoals; Youtube, Vimeo, Zoom, Teams, en alle andere webinar programma’s.

 

Dit doen wij niet alleen vanuit onze studio’s in Groningen maar ook bij van der Valk Hoogkerk, vanuit onze partnerstudio in Sneek en ook op uw locatie. Dagelijks zijn onze studio’s bezet en leveren onze diensten aan Gemeentes, Veiligheidsregio, Overheden, bedrijven, verenigingen en de creatieve sector.

Vrijblijvend informatie op vragen, onze studio’s komen bekijken of hulp met de technische kant van een live stream?

 

We helpen u graag!

Veilig werken in het coronatijdperk

MY Facilities hecht er grote waarde aan het creëren van een veilige werkomgeving voor zowel de klant als voor ons eigen personeel. Hiervoor hebben wij de volgende maatregelen genomen.

Dit zijn de streamingdiensten waar wij u mee kunnen helpen.

Studio-livestream

Promotiedagen 2020-6

Locatie- livestream

c33e0cc7-6e54-46a9-b92e-ad6a94208369

Uitvaart-livestream

Rouw

Van der Valk-stream

van der valk

Onze klanten waarderen dat wij meedenken.

Studio 1

In deze live stream studio heeft u alle ruimte, deze studio kan helemaal worden ingericht naar de look & feel van de live stream. Er is sfeer/projectie rondom, die kan compleet worden aangepast naar wens en de techniek is in een aparte ruimte.

Niet alles is standaard, heeft u speciale of extra wensen, dan kunnen wij die natuurlijk ook leveren

Studio 2

Deze live stream studio heeft wat meer een TV studio look. Monitoren zijn ingebouwd in het decor.  Uiteraard is ook hier weer de regie in een aparte ruimte

Heeft u speciale of extra wensen, dan kunnen wij die natuurlijk ook leveren.

Studio 3

In deze live stream studio kunt u staande sessies houden. De studio is voorzien van statafels en een presentatie monitor.

Heeft u speciale of extra wensen, dan kunnen wij die natuurlijk ook leveren.

Livestream op locatie

Een livestream op locatie.
 
Een livestream op locatie is natuurlijk ideaal als je graag iets wil laten zien wat er op locatie gebeurt.
Onze mobiele regieset is gemakkelijk te verplaatsen en kan een hele uitgebreide setting faciliteren. Natuurlijk is een standaard setting ook mogelijk.
Een eenvoudige set is al mogelijk met één camera en de juiste streaming-apparatuur. Een uitgebreide set kan helemaal gepersonaliseerd worden naar wens.

Uitvaart-livestream

Het verlies van een dierbare is altijd een moeilijke periode voor de nabestaanden. In deze tijd van corona kan niet iedereen bij de de uitvaart aanwezig zijn.

Om dit moment toch met al uw dierbaren te delen is het mogelijk de uitvaart live te streamen en als opname te bewaren. Wij stellen ons tijdens de uitvaart discreet op. Heeft u speciale momenten die u graag wel of niet gefilmd wilt hebben, dan kunt u dat aan ons doorgeven.

De livestream is te zien op een afgeschermde pagina die speciaal voor u wordt gemaakt. U kunt de stream natuurlijk nadien nog terugkijken. U kunt aangeven wanneer de online versie wordt afgesloten en of u een opname ter nagedachtenis wilt behouden.

Wij helpen u graag in deze periode.

Onze samenwerking met Van der Valk

In onze studio in Groningen kunt u gebruikmaken van alle gemakken en technische ondersteuning voor uw livestream. Wij kunnen ons voorstellen dat u het misschien wel aantrekkelijk vindt om met uw gezelschap in een luxere omgeving een livestream te organiseren. Wij zijn vaste techniekleverancier bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk en kunnen u voor zeer aantrekkelijke prijs een van de luxe zalen of boardrooms aanbieden.

We hebben boardrooms voor een eenvoudige webinar, zalen waar u een klein publiek kan uitnodigen voor een hybride event, of u kunt gebruik maken van de Executive boardroom met een panoramisch uitzicht op de 6e verdieping. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, klimaatbeheersing, gratis Wi-Fi en de meest moderne faciliteiten en audiovisuele middelen. Van der Valk heeft diverse arrangementen samengesteld, zodat u en uw gasten tijdens de bijeenkomst van alle gemakken zijn voorzien.

Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk is gesitueerd op een zichtlocatie aan de A7 direct aan het P&R station Hoogkerk. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.