Skip to content

We

connect people

MY Facilities

Livestream-oplossingen

Bij MY Facilities hebben we jarenlange ervaring met livestreams, ook voor de corona crisis waren wij hier al mee bezig. Samen met onze dochter Cine Media Groep hebben wij veel ervaring met het registreren van business events en het maken van bedrijfsfilms. In deze tijd van corona is er veel vraag naar online connectie met mensen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Wij kunnen u daarbij helpen. 

In ons pand in groningen hebben wij 3 compleet ingerichte studio’s, deze zijn voorzien van forumtafels, camera’s, presentatie computers voor PowerPoint  en filmpjes, Chat mogelijkheden en er kunnen mensen inbellen maar we kunnen ook verbindingen leggen naar derden. Alles wordt bij ons ook als backup opgenomen en kan naar diverse platforms worden gestreamd zoals Youtube, Vimeo, Zoom, Teams, en alle andere webinar programma’s.

Dit doen wij niet alleen vanuit onze studio’s in groningen maar ook bij van der Valk Hoogkerk, vanuit onze partnerstudio in Sneek en ook op uw lokatie. Wij leveren onze diensten op dit moment aan Gemeentes, Veiligheidsregio, Overheden, bedrijven, verenigingen en de creatieve sector.

Wilt u informatie?

Wij brengen u graag op de hoogte wat de mogelijkheden zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Graag tot ziens.

Dit zijn de streamingdiensten waar wij u mee kunnen helpen.

Studio-livestream

c945e602-ad23-49c2-aab5-1eafdfe5c0be

Onze studio’s in Groningen zijn volledig ingericht voor livestreams. Alle apparatuur staat daar geïnstalleerd en is klaar voor gebruik. U vraagt, wij draaien. 

Locatie- livestream

donar-2

Wil u graag een stream op uw eigen bedrijf of locatie? Geen probleem, wij komen graag bij u langs met een van onze mobile livestreaming-sets. Een livestream-studio op uw locatie.

Uitvaart-livestream

Rouw

In deze tijd kan niet iedereen bij een uitvaart aanwezig zijn. Wij zorgen ervoor dat de uitvaart op discrete wijze opgenomen en ge-livestreamd wordt.

Van der Valk-stream

van der valk

Wij zijn vaste techniek-leverancier bij Van der Valk Groningen – Hoogkerk. Dankzij onze goede samenwerking kunnen wij u een unieke locatie bieden voor uw live-event

Onze klanten waarderen dat wij meedenken.

Studio 1

In deze live stream studio heeft u alle ruimte en kunnen we inrichten hoe u dat wilt. Er is projectie rondom en de techniek is in een aparte ruimte.

Niet alles is standaard, heeft u speciale of extra wensen, dan kunnen wij die natuurlijk ook leveren

Studio 2

In deze live stream studio heeft wat meer een TV studio look. Monitoren zijn ingebouwd in het decor.

Heeft u speciale of extra wensen, dan kunnen wij die natuurlijk ook leveren.

Studio 3

In deze live stream studio Kunt u staande sessies houden. De studio is voorzien van statafels en een presentatiemonitor.

Heeft u speciale of extra wensen, dan kunnen wij die natuurlijk ook leveren.

Livestream op locatie

Een livestream op locatie.
 
Een livestream op locatie is natuurlijk ideaal als je graag iets wil laten zien wat er op locatie gebeurt.
Onze mobiele regieset is gemakkelijk te verplaatsen en kan een hele uitgebreide setting faciliteren. Natuurlijk is een standaard setting ook mogelijk.
Een eenvoudige set is al mogelijk met één camera en de juiste streaming-apparatuur. Een uitgebreide set kan helemaal gepersonaliseerd worden naar wens.

Uitvaart-livestream

Het verlies van een dierbare is altijd een moeilijke periode voor de nabestaanden. In deze tijd van corona kan niet iedereen bij de de uitvaart aanwezig zijn.

Om dit moment toch met al uw dierbaren te delen is het mogelijk de uitvaart live te streamen en als opname te bewaren. Wij stellen ons tijdens de uitvaart discreet op. Heeft u speciale momenten die u graag wel of niet gefilmd wilt hebben, dan kunt u dat aan ons doorgeven.

De livestream is te zien op een afgeschermde pagina die speciaal voor u wordt gemaakt. U kunt de stream natuurlijk nadien nog terugkijken. U kunt aangeven wanneer de online versie wordt afgesloten en of u een opname ter nagedachtenis wilt behouden.

Wij helpen u graag in deze periode.

Onze samenwerking met Van der Valk

In onze studio in Groningen kunt u gebruikmaken van alle gemakken en technische ondersteuning voor uw livestream. Wij kunnen ons voorstellen dat u het misschien wel aantrekkelijk vindt om met uw gezelschap in een luxere omgeving een livestream te organiseren. Wij zijn vaste techniekleverancier bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk en kunnen u voor zeer aantrekkelijke prijs een van de luxe zalen of boardrooms aanbieden.

We hebben boardrooms voor een eenvoudige webinar, zalen waar u een klein publiek kan uitnodigen voor een hybride event, of u kunt gebruik maken van de Executive boardroom met een panoramisch uitzicht op de 6e verdieping. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, klimaatbeheersing, gratis Wi-Fi en de meest moderne faciliteiten en audiovisuele middelen. Van der Valk heeft diverse arrangementen samengesteld, zodat u en uw gasten tijdens de bijeenkomst van alle gemakken zijn voorzien.

Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk is gesitueerd op een zichtlocatie aan de A7 direct aan het P&R station Hoogkerk. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.