Skip to content

Over MY Facilities

Ontmoet ons team

De geschiedenis van

My facilities

Toen videobanden nog hip waren

Vijfentwintig jaar geleden, toen videobanden nog hip waren, breedbeeld nog niet uitgevonden was en internet nog in de kinderschoenen stond, was Eringa Media de naam van faam voor audiovisuele techniek in het noorden van Nederland.

Rob Neefjes en Yuksel Ficici waren beide werkzaam bij Eringa Media. In 2003 heeft Yuksel de verhuurafdeling van Eringa overgenomen, en dit was het begin van MY Facilities.

Ondertussen was Rob Neefjes als zelfstandige aan de slag gegaan met Video Editing. Hij stapte een paar jaar later in bij MY Facilities. Nu, inmiddels 18 jaar later, staat er een onderneming met een vast team van 10 man en met een nog steeds groeiend aantal flexibele krachten die met veel plezier voor MY Facilities werken. Daar zijn Rob en Yuksel trots op!

Werken doe je

Samen.

Onze dienstverlening

Onze specialisten in video en cameraregistratie staan sinds 2003 voor al onze klanten klaar. Wij leveren totaaloplossingen voor alle technische kwesties en wij denken graag met onze klanten mee.

Fysieke locaties voorzien wij van de licht- en geluidsinstallatie die het beste past, van klein naar groots. En wij nemen ook onze projectoren, LED schermen en andere videotoebehoren met veel plezier mee.

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij alles regelen op het technische vlak. Of het nu gaat om livestreams, Webinars of het houden van virtuele congressen. Dat kan vanuit je eigen locatie, maar ook vanuit een van onze studio’s. Wij weten wat wij in huis hebben: een berg aan ervaring. Onze kracht is dat wij goed luisteren naar wat jij graag wil communiceren, want wij weten met welke middelen dat het beste kan. Bel ons gerust!

Ons team heeft

Karakter.

Dit is wie we zijn.

We werken met een vaste club, betrouwbare specialisten die ons team versterken wanneer nodig. Samen vormen we een groot team dat met kennis en ervaring technisch altijd voor je klaar staat.

Yuksel Ficici / Eigenaar
“Je bent zo goed als je laatste klus, daarom streven we naar het beste resultaat.”

Rob Neefjes / Eigenaar
“Een relatief klein team maakt ons sterk. Door korte lijntjes voorkom je misverstanden.”

Wietse Buma / Planner, accountmanager
“Het is de weg er naartoe die het werk zo leuk maakt. Samen gaan we voor een mooi resultaat.”

Lotte Kremer / Office Manager, planning
“Alleen door goed samen te werken kan je mooie dingen maken, dat is mijn motto.

Justine Prummel / Administratie
“Een stabiele organisatie begint met een goede administratie.”

 

Snel contact met kantoor?

Bel 085-0654555 of mail naar info@myfacilities.nl

Bindert Helder

Video Specialist

Boaz Eilander

Audio Specialist

Bas Tempelman

Cameraman / Editor

Lammert Jan Broekema

All-round / Zoom Specialist

Pieter van der Terp

Chef magazijn

Maurik Groen

Stagaire

Laten we samen iets
moois maken