Skip to content

Qua techniek hebben wij praktisch alles

IN DE VERHUUR.

Licht. beeld. audio.

Dry-hire of met personeel?

My Facilities is gespecialiseerd in het verhuren van licht, geluids- en videoapparatuur. Wij werken uitsluitend met A-merken zoals Panasonic, Sennheiser, Christie en MIDAS. Ook voor de aankleding en staging van uw evenement kunt u bij ons terecht.

Wij bieden verschillende vormen van verhuur aan. Als je zelf technisch goed onderlegd bent en het leuk vindt om het zelf te doen, dan kun je volstaan met het huren van de apparatuur die je nodig hebt. Deze optie is alleen beschikbaar voor bedrijven. Ben je particulier of heb je sowieso liever ondersteuning van ons? Geen enkel probleem, onze mensen doen het graag.

Wietse Buma
Als planner en algemeen accountmanager kan Wietse je precies vertellen wat we voor je kunnen betekenen!

Materiaal huur

Technisch

Huren in variabele periodes? Dat kan!

Bij ons huur je materialen van A-merken en A-kwaliteit voor de periode die jij wil. Ook als je dat met enige regelmaat wil. Jij hebt het helemaal in de hand. Denk van een line-array geluidsset tot aan een grote Roland video switcher.

My Facilities heeft ook de kennis in huis om technici te leveren die je kunnen ondersteunen bij de opbouw en de uitvoer van je show. Wietse kan je er alles over vertellen, hij is de spin in het web van ons bedrijf

Wietse Buma
All-round accountmanager en gepassioneerd koffiedrinker. Hij vertaalt je aanvraag naar technische realisatie.

Scherp. Geprijsd.

Tolken-installaties

Een complete tolkencabine met rondleidingsets.

Laser-projectoren

Diverse laserprojectoren voor elke gelegenheid.

DJ-sets

Een complete DJ-set inclusief DJ-booth, geluid, en licht.

Pipe & Drape

Zowel witte als zwarte Pipe & Drape. Meer dan 100 meter.

Hoe huur ik?

Succesvol huren doe je zo!

MY Facilities en Cine Media Groep verhuren uitsluitend aan zakelijke klanten. Bij de reservering ontvangen wij graag een kopie van je identiteitsbewijs plus een bewijs van inschrijving bij de KvK.

In het kort bestaat het verhuurproces uit 5 stappen:

1. Voorbereiding – Een goede voorbereiding is het halve werk. Bereid je productie goed voor, hier kunnen wij je eventueel mee assisteren.

2. Kiezen – Huren bij MY Facilities en Cine Media Groep is super simpel, je vindt een deel van het aanbod online en maakt makkelijk een reservering. Hier staat een deel van ons aanbod, mocht je iets specifieks zoeken, neem dan vooral contact op met Wietse. 

3. Contact – Wanneer je je keuze hebt gemaakt neem je contact op met Wietse of reservering@cinemediagroep.nl. Laat ons duidelijk weten welk materiaal voor welke periode je wenst te huren.

4. Afhalen – Wij zorgen ervoor dat het materiaal voor je klaar staat. In de meeste gevallen is dit de middag voor de huurdatum het geval. Bij het afhalen vragen we je een borg te pinnen.

5. Retour – Aan het einde van de huurperiode breng je het gehuurde terug vóór 10u ’s morgens. Wij controleren en checken het materiaal en storten de borg terug op jouw rekening.

Meer informatie of klaar om bij ons te huren? Neem contact op met Wietse of check cinemediagroep.nl.

Wietse Buma
All-round accountmanager en gepassioneerd koffiedrinker.

MY Facilities

MY Facilities staat bekend als gerenommeerd partner op technisch vlak. Wij ondersteunen je vanaf het eerste contact tot evaluatie.

Wietse Buma
Neem persoonlijk contact op met Wietse voor advies op maat. Hij denkt graag op organisatorisch en technisch vlak met je mee.