Skip to content

Verkoop &

Installatie

Advies.
Service.

verkoop of Installatie?

Wij leveren alles wat je nodig heeft op het gebied van audiovisuele techniek. Wij hebben door de jaren heen uitstekende relaties opgebouwd met onze leveranciers. Daardoor kunnen wij scherp inkopen, en dat houdt de prijzen laag. 

Bij ons kun je niet alleen de spullen kopen, maar ook het installeren kunnen wij voor je doen. Of het nou gaat om het ophangen van speakers of monitoren, of dat wij complete interactieve installaties klaar voor gebruik maken. Wij zorgen ervoor!

Voor ons is ieder project weer bijzonder, of het nou eenvoudig is of complex. Wij kunnen het en wij willen het graag voor je doen.

Rob Neefjes
Denkt met je mee en draait zijn hand niet om voor een installatieproject. Hij adviseert je graag over de mogelijkheden.

Installaties, maar dan

"SLIM"

Interactieve installaties

Bij het inrichten van een educatieve ruimte of centrum kun je denken aan een interactieve installatie. Door gebruik te maken van sensoren kun je interactief en spelenderwijs van alles ervaren. Wij noemen dat “slimme installaties” en wij gebruiken hiervoor vaak Arduino’s. Deze programmeren wij zelf.

Zo hebben we de Science Hub in Dwingeloo ingericht voor ASTRON, waar bezoekers via touchscreens kunnen ontdekken hoe de melkweg in elkaar zit. We hebben bijvoorbeeld ook het zwarte gat nagebootst, waar je in kunt stappen. En we hebben een constructie gebouwd waarmee je kunt simuleren dat je op de maan landt en er een rondje loopt.

MY Facilities

MY Facilities staat bekend als gerenommeerd partner op technisch vlak. Wij ondersteunen je vanaf het eerste contact tot evaluatie.

Rob Neefjes
Neem persoonlijk contact op met Rob voor advies op maat. Hij denkt graag op organisatorisch en technisch vlak met je mee.