Skip to content

Webinars

Online Webinars

Work.
From.
Home.

Livestream v.s. Webinar

Een livestream is vooral gericht op het overbrengen van een boodschap of een presentatie. Interactie is beperkt, die kan plaatsvinden via een chat.

Een webinar schept veel meer mogelijkheden voor directe interactie. Denk aan realtime polls, mensen met vragen die a la minute kunnen inbellen, een fanatieke live-chat en break-out rooms voor bijvoorbeeld workshops.

Livestreams worden veelal gehouden via platforms als Youtube, Vimeo, Facebook of een andere streamingdienst, terwijl webinars vaak te volgen zijn via Microsoft Teams, Zoom of andere diensten als Webex.

Rob Neefjes
Expert in interactie. Organiseert online webinars en heeft veel ervaring met online events.

(Leren) maar dan

online

Interactieve webinars

Interactie is het sleutelwoord voor een succesvol Webinar. Onze compleet ingerichte studio’s in Groningen en Sneek zijn voorzien van alles wat nodig is om een goede interactie te faciliteren. Van een gemoedelijke huiskamersetting tot een grote studio met projectie rondom. Wij kunnen alle deelnemers op de achtergrond projecteren of mensen met vragen uitlichten.

Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere studio’s tegelijkertijd te benutten voor bijvoorbeeld het houden van breakout sessies, die los staan van het plenaire gedeelte van de presentatie.

We kunnen het zelfs voor je combineren met een studio op locatie. Zo kun je bijvoorbeeld de opening en een van de breakout sessies bij jou op locatie houden en andere sessies vanuit een of meerdere van onze studio’s

Rob Neefjes
Bedenkt creatieve oplossingen middels kennis op technisch en praktisch vlak.

Portfolio

Een greep uit onze klanten.

MY Facilities

MY Facilities staat bekend als gerenommeerd partner op technisch vlak. Wij ondersteunen je vanaf het eerste contact tot evaluatie.

Rob Neefjes
Neem persoonlijk contact op met Rob voor advies op maat. Hij denkt graag op organisatorisch en technisch vlak met je mee.