Skip to content

Webinars

Online Webinars

Work.
From.
Home.

Livestream v.s. Webinar

Een livestream is voornamelijk gericht op het overbrengen van een boodschap of presentatie. Alleen via bijvoorbeeld een chat kan er enige interactie plaatsvinden.

Een webinar is daarentegen veel meer gericht op interactie. Denk hierbij aan realtime polls, mensen met vragen die live inbellen, een fanatieke livechat met break-out rooms voor bijvoorbeeld workshops.

Een livestream wordt veelal gehouden via platformen zoals Vimeo, YouTube, Facebook of een andere streamingdienst, terwijl webinars vaak te volgen zijn via Microsoft Teams, Zoom of andere diensten als Webex.

Rob Neefjes
Expert in interactie. Organiseert online webinars en heeft veel ervaring met online events.

(Leren) maar dan

online

Interactieve webinars

Bij een webinar draait alles om de interactie bij het overbrengen van uw boodschap of presentatie. Zo kunnen we alle deelnemers op de achtergrond projecteren of mensen met vragen uitlichten.

Onze compleet ingerichte studio’s in Groningen en Sneek zijn reeds voorzien van alles wat nodig is voor een succesvolle webinar. Van een gemoedelijke huiskamersetting tot onze grote studio met projectie rondom.

Denk ook eens aan de mogelijkheid om meerdere studio’s tegelijkertijd te benutten voor bijvoorbeeld het houden van breakout sessies die los staan van het plenaire gedeelte.

We kunnen dit ook combineren, bijvoorbeeld de opening en één van de breakout sessies bij jouw op locatie en een of meerdere andere sessies vanuit onze studio’s.

Rob Neefjes
Bedenkt creatieve oplossingen middels kennis op technisch en praktisch vlak.

Portfolio

Een greep uit onze klanten.

MY Facilities

MY Facilities staat bekend als gerenommeerd partner op technisch vlak. Wij ondersteunen je vanaf het eerste contact tot evaluatie.

Rob Neefjes
Neem persoonlijk contact op met Rob voor advies op maat. Hij denkt graag op organisatorisch en technisch vlak met je mee.