MY Facilities

Stelt u zich eens voor: vijfentwintig jaar geleden, toen videobanden nog hip waren, breedbeeld nog niet was uitgevonden en het internet nog in de kinderschoenen stond, was Eringa Media dé naam op het gebied van audiovisuele techniek in het noorden van Nederland.

Rob Neefjes en Yuksel Ficici waren toentertijd beiden werkzaam bij dit gerenommeerde bedrijf. Maar in 2003 besloot Yuksel de verhuurafdeling over te nemen en zo begon het avontuur van MY Facilities!

Ondertussen begon Rob Neefjes als zelfstandige aan de slag te gaan met video-editing. Enkele jaren later sloot hij zich aan bij MY Facilities. En nu, vele jaren later, is het bedrijf uitgegroeid tot een ware onderneming met een vast team van 10 experts en een steeds groeiend aantal flexibele krachten die met veel passie en plezier voor MY Facilities werken. En dit alles dankzij de visie, kennis en ervaring van Rob en Yuksel, waar ze ontzettend trots op zijn! Kies MY Facilities voor uw volgende evenement en ervaar zelf de ongeëvenaarde kwaliteit en expertise die het bedrijf te bieden heeft.

Lammert Jan Broekema
AV-technicus

Wil je een productie van topkwaliteit? Kies dan voor onze alleskunner! Hij beheerst livestreams, video, audio en licht als geen ander. Met zijn expertise en ervaring zorgt hij voor een vlekkeloze productie die je publiek zal bekoren. Vertrouw op onze alleskunner voor een onvergetelijke ervaring!

Wietse Buma
Planning

Onze projectplanner is een geboren organisator en zet graag alles op alles om jouw project op een innovatieve manier naar een succesvolle afronding te leiden. Hij is ook bedreven in klantbeheer en zal jouw belangen goed behartigen. Maak een afspraak, geniet van een kopje koffie en bespreek hoe hij jou kan helpen om jouw event eruit te laten springen.

Boaz Eilander
AV-technicus

Voor onvergetelijke audio en AV-producties moet je bij onze specialist zijn! Hij beheerst audio als geen ander en is ook een expert op het gebied van AV-producties. Laat zijn vaardigheden je publiek betoveren en vertrouw op hem voor een perfecte productie.

Yuksel Ficici
Project manager

Wil je een presentatie die boven de rest uitsteekt? Onze gepassioneerde mede-eigenaar werkt aan elk project totdat alles tot in de puntjes is uitgewerkt. Dankzij zijn inzet en expertise zal de presentatie die hij verzorgt een onvergetelijke indruk achterlaten bij het publiek. Vertrouw op zijn passie voor presentatieprojecten!

Bindert Helder
AV-technicus

Als het gaat om professionele video-installaties, is Bindert de naam die je moet onthouden! Geen projectie is te groot voor hem, zelfs niet een projectie op het grootste gebouw. Vertrouw op zijn expertise en ervaring voor installaties die je publiek zullen fascineren. Bindert is de video-installatie-expert die je zoekt!

Lotte Kremer
Planning

Onze projectcoördinator is een expert in ontzorgen! Met haar expertise vertaalt ze jouw aanvraag naar een perfect project waarmee onze en jouw collega’s verder kunnen. Vertrouw op haar ervaring en toewijding om van jouw project een succes te maken. Neem contact op en laat je ontzorgen!

Rob Neefjes
Project manager

Op zoek naar een passievolle live cameraregistratie-expert? Zijn toewijding aan het vak is ongeëvenaard, wat resulteert in prachtige en hoogwaardige producties.Onze mede-eigenaar is ook een professional in het verhuren van camera-apparatuur en maakt bedrijfsfilms die de concurrentie overtreffen. Vertrouw op zijn expertise en passie voor cameraregistraties!

Bas Tempelman
Editor / Cameraman

Met onze professional aan het roer weet je dat jouw project in goede handen is. Zijn schouder lijkt wel gebouwd voor een camera en hij filmt alles vanuit het juiste perspectief. Hij monteert het vervolgens tot een geweldige film die je niet snel zult vergeten. Vertrouw op zijn vaardigheden en passie voor filmen en laat je verrassen door het resultaat!

Brenda Agtersmit
AV-technicus

Brenda is een getalenteerde videotechnicus met een scherp oog voor detail. Ze combineert haar technische expertise met creatieve flair. Brenda’s vermogen om effectief te communiceren en samen te werken met klanten en teamleden maakt haar een waardevolle aanwinst voor elk project. Laat je verrassen door Brenda’s creatieve en zorgvuldige aanpak op jouw volgende event!

Duurzaam ondernemen

Wij zijn trots om ons in te zetten voor duurzaamheid. Wij vervangen gewoon licht door LED-verlichting, maken gebruik van energiezuinig vervoer en bieden bedrijfsfietsen aan. Onze apparatuur gaat lang mee en we gebruiken efficiënte, compacte apparatuurracks en opslagoplossingen. We vinden duurzaamheid erg belangrijk en werken constant aan verbeteringen voor de toekomst. Ook scheiden we onze afvalstromen om ons steentje bij te dragen aan het milieu. Bij ons kunt u niet alleen rekenen op de hoogste kwaliteit diensten en apparatuur, maar ook op ons engagement voor duurzaamheid. Samen kunnen we werken aan een betere toekomst!

Iedereen doet mee.

Bij ons draait het niet alleen om het leveren van hoogwaardige diensten en producten, maar ook om het bijdragen aan de samenleving. Wij zijn sterk toegewijd aan sociale verantwoordelijkheid en streven naar een positieve impact op de gemeenschap. Wij zijn betrokken bij het bevorderen van sociale integratie en inclusie door het bieden van werkgelegenheid en opleidingsmogelijkheden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door middel van onze samenwerking met verschillende partners en organisaties willen wij het beste voor de maatschappij en de mensen om ons heen. Kies ons en draag ook bij aan een betere en meer inclusieve wereld!