Skip to content

Live (online) events

Onze filosofie.

Samen. Werkt. Beter.

Wél zo makkelijk

Wij merken dat er  in de periode dat er een evenement wordt georganiseerd, er van alles moet worden geregeld, en dat er vaak met verschillende personen wordt gesproken over hetzelfde. Daarom hebben wij besloten dat er één vast aanspreekpunt is per opdracht. Dit zodat er samen met die persoon gesproken, gespard en gehandeld wordt. Wél zo makkelijk!

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact op met Yuksel, één van onze vaste aanspreekpunten.

Yuksel Ficici
Vertaalt jouw wensen naar een mooi resultaat. Yuksel zorgt er ook voor dat de juiste informatie bij de juiste mensen terecht komt.

Wij toveren techniek om tot een unieke ervaring voor jouw bezoekers.

Een ervaring is toch wat je jouw bezoekers wil geven? Wij mengen onze jarenlange technische ervaring met jouw wensen en willen samen met jou zorgen dat jouw bezoekers écht met een WOW-gevoel naar huis gaan.

We houden van aanpakken en denken graag met je mee; van pré-productie tot de kleinste details tijdens de show. Voor een unieke ervaring voor een online, hybride of live event, ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten? Neem contact op met onze ervaringsdeskundige Bindert.

Yuksel Ficici
Met ruim 25 jaar ervaring in entertainment weet Yuksel als geen ander hoe je een beleving creëert.

Dit.
Doen.
Wij.

Congressen

Een creatieve oplossing
voor elk budget.

Zakelijk

Professionele ondersteuning voor elk mogelijk event.

Registraties

Live-cameraregistratie
met oog voor detail.

Maatwerk

Speciale evenementen zijn
onze specialiteit.

Benieuwd naar de (technische) mogelijkheden?

Ons gespecialiseerde team staat je graag te woord over wat wij voor jou(w evenement) kunnen betekenen. We denken graag met je mee!

Portfolio

Een greep uit onze klanten.

MY Facilities

MY Facilities staat bekend als gerenommeerd partner op technisch vlak. Wij ondersteunen je vanaf het eerste contact tot evaluatie.

Yuksel Ficici
Neem persoonlijk contact op met Yuksel voor advies op maat. Hij denkt graag op organisatorisch en technisch vlak met je mee.