AUDIO

Als audiovisueel bedrijf zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige audio oplossingen voor diverse evenementen. Van live optredens en conferenties tot filmproducties en televisie-uitzendingen, ons team van experts zorgt ervoor dat elk geluidsaspect perfect is afgestemd op de behoeften van de klant.

VIDEO

Wij bieden indrukwekkende projectie- en LED-schermen die een buitengewone visuele ervaring bieden voor elk evenement. Of het nu gaat om een ​​groot scherm voor een concert, een projectiescherm voor een conferentie of een LED-scherm voor een beurs, ons team levert hoogwaardige schermen en projectoren van de beste merken.

LICHT

Het maken van de mooiste licht ontwerpen, dat is wat wij goed kunnen. Met onze creativiteit en expertise zorgen wij voor een unieke en onvergetelijke lichtervaring. Wij bieden de nieuwste technologieën en hoogwaardige lichtapparatuur, evenals ervaren lichttechnici die de sfeer van uw evenement perfect aanvoelen.

Ondersteuning bij ieder event

Ongeacht de grootte of het type evenement, ons audiovisueel bedrijf staat altijd klaar om jou te helpen. Of het nu gaat om een kleine vergadering of een grootschalig concert, ons team van experts staat klaar om jouw audiovisuele behoeften te vervullen en het evenement tot een daverend succes te maken.

Neem contact met ons op.

Videomapping, een unieke manier om je boodschap over te brengen.

 

Door gebruik te maken van geavanceerde projectie mappingtechnieken, kunnen we afbeeldingen, video’s en animaties op de oppervlakken van gebouwen en decorstukken projecteren, en ze op een dynamische manier integreren in de omgeving. Dit creëert een indrukwekkende en onvergetelijke visuele ervaring voor de kijkers. Van kleinschalige evenementen tot grote festivals en tentoonstellingen, videomapping wordt steeds populairder als een manier om een ​​merk of boodschap op een creatieve manier over te brengen. Ons bedrijf biedt videomapping diensten van topkwaliteit die uw evenement tot een onvergetelijke ervaring maken.

Bekijk ook onze losse verhuur catalogus

Onze verhuurcatalogus biedt een uitgebreid scala aan audiovisuele apparatuur, waaronder geluids- en lichtapparatuur, projectoren, schermen, LED-panelen en videocamera’s. Wij bieden oplossingen voor elk type evenement, van kleine bijeenkomsten tot grote festivals en conferenties.