DUO ICT Dag

Wij zijn trots om te kunnen delen dat wij hebben bijgedragen aan een geslaagde editie van de Duo ICT dag in de MartiniPlaza in samenwerking met Congresbureau Friesland en Farrows. Als techniek leverancier hebben wij een belangrijke rol gespeeld in het creëren van een unieke sfeer en ervaring voor alle bezoekers.
Een belangrijk onderdeel van deze editie was het mini indoor foodtruck festival wat wij eruit hebben kunnen laten springen door het inzetten van de juiste visuele aspecten. In samenwerking met Farrows hebben wij gezorgd voor de decoratie en aankleding van dit festival. Hierdoor kwam de sfeer van een echt foodtruck festival tot leven. Bezoekers konden genieten van heerlijk eten van 6 verschillende food trucks.
Wij hebben gezorgd voor de techniek voor de verschillende bands die speelden tijdens het evenement. Met hoogwaardige geluidsinstallaties en mooi licht zorgden wij voor een onvergetelijke ervaring voor alle bezoeker

Ook voor degenen die op zoek waren naar een wat meer interactieve ervaring, was er bijzonders iets bijzonders geregeld. Zo kon men bijvoorbeeld zelf vliegen met drones, wat voor veel plezier en vermaak zorgde.
Verder was er een plein ingericht door de Hanze Hogeschool en het Noorderpoort College Deze pleinen boden de bezoekers de mogelijkheid om meer informatie te krijgen over deze onderwijsinstellingen en de mogelijkheden die zij bieden op gebied van ICT.