Noorderzon

Wij zijn trots om hofleverancier te zijn op het gebied van videomateriaal voor Noorderzon, een van de grootste en meest populaire festivals van Groningen en omstreken.
Noorderzon is een jaarlijks terugkerend evenement waar bezoekers uit het hele land samenkomen om te genieten van theater, muziek en kunst. Als techniek leverancier spelen wij een cruciale rol in het vastleggen van deze ervaringen en het zorgen voor een naadloze en professionele uitvoering van het evenement.
Ons team van experts is goed bekend met de diverse locaties van Noorderzon, waaronder de Stadsschouwburg, Machinefabriek en Vera. Hierdoor zijn wij in staat om onze diensten en apparatuur optimaal af te stemmen op de specifieke behoeften van elk van deze locaties.
Onze videodiensten omvatten alles van high-definition video en livestreaming tot het leveren van grootschalige projecties en schermen voor de festivalbezoekers. We werken nauw samen met de organisatie van Noorderzon om ervoor te zorgen dat de visie van het festival wordt vertaald in onze techniek.
Bij Noorderzon draait het allemaal om het creëren van een onvergetelijke ervaring voor de bezoekers. Als hofleverancier op het gebied van video materiaal zijn wij toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit videodiensten om deze ervaringen vast te leggen en te delen met de wereld.