Opening Pand Schiava

Wij zijn verheugd om te delen dat we hebben bijgedragen aan de succesvolle opening van het pand van Schiava, waar we de techniek hebben geleverd tijdens het openingsevenement in hun nieuwe magazijn.
Als techniek leverancier hebben wij een belangrijke rol gespeeld in het versterken van de jazzband en het onthullen van het nieuwe logo van Schiava. Wij hebben gezorgd voor een onvergetelijke ervaring door middel van projectie, audio en licht.
Onze projecties hebben bijgedragen aan een indrukwekkende visuele ervaring voor de gasten. We hebben de nieuwe huisstijl van Schiava geprojecteerd op een groot scherm.
Daarnaast hebben we ook gezorgd voor hoogwaardig audio om de jazzband te versterken. Onze audio oplossingen zorgden ervoor dat de muziek helder en verstaanbaar was voor alle gasten in het magazijn. Dit heeft bijgedragen aan een geweldige sfeer tijdens het evenement.
Ten slotte hebben we ook gezorgd voor de juiste belichting om de sfeer van het evenement te creëren en te versterken. Onze licht oplossingen creëerden een warme en feestelijke sfeer die de gasten nog lang zal bijblijven.
Als techniek leverancier begrijpen we hoe belangrijk het is om elk detail te perfectioneren om een onvergetelijke ervaring te creëren. We zijn trots dat we hebben bijgedragen aan de succesvolle opening van het pand van Schiava en we kijken er naar uit om ook uw evenement tot een succes te maken.