speciaal onderwijs in Papendal

Wij zijn trots op ons project met BLEND te mogen delen, dat plaatsvond voor speciaal onderwijs in Papendal, Arnhem. Voor dit project hebben wij de complete technische producties verzorgd, inclusief licht en audio, en zelfs een camera registratie.
Het thema van het evenement was ‘verbinding’, wat perfect werd weergegeven door onze speciale opstelling met projectieschermen. We hebben twee grote schermen aan de zijkant geplaatst en drie “kleinere” in portretmodus aan de binnenkant, waardoor een unieke sfeer en ervaring werd gecreëerd.
Er speelde een band die de sfeer en het thema van het evenement perfect wist te vertolken. Ons team van experts heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verliep en dat de technische aspecten van het evenement tot in de puntjes werden verzorgd.
We zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van dit evenement en we kijken er naar uit om ook uw evenement tot een succes te maken. Of u nu een grootschalig evenement organiseert of een bescheiden bijeenkomst plant, wij zijn de juiste partner voor al uw technische behoeften.