RENN4 Suikerunie Groningen

Wij zijn verheugd om ons project met RENN4 te mogen delen, dat plaatsvond in de oude Suikerunie in Groningen. In opdracht van BLEND hebben wij de complete technische producties verzorgd, inclusief licht en audio, en zelfs een cameraregistratie.
Het evenement draaide allemaal om het thema ‘verbinding’ en we hebben ons best gedaan om dit thema over te brengen door middel van een wide-screen projectie die voor iedereen goed zichtbaar was. Er speelde een band die de perfecte sfeer wist te creëren en de aanwezigen enthousiast maakte.
Ons team van experts heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de technische kant van het evenement naadloos verliep. We zijn trots op het feit dat we in staat waren om dit alles mogelijk te maken en een bijdrage te leveren aan het succes van het evenement.
Als u op zoek bent naar een professionele technische partner die uw volgende evenement naar een hoger niveau kan tillen, neem dan gerust contact met ons op. We kijken er naar uit om met u samen te werken en uw visie tot leven te brengen.