Sportgala 2022

In opdracht van Jazeker producties hebben we het SportGala 2022 in de Martiniplaza mogen verzorgen. Voor dit evenement hebben wij de camera registratie verzorgd en de presentatie techniek voor onze rekening genomen.
Het SportGala is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de beste sporters en teams van het jaar worden bekroond met sportprijzen. Dit jaar hebben wij gezorgd voor een professionele camera registratie, zodat het publiek geen moment hoefde te missen van de spectaculaire avond. Ons team van ervaren cameramensen heeft ervoor gezorgd dat alle hoogtepunten van het evenement in beeld werden gebracht, zodat het publiek thuis de sfeer van het evenement kon proeven.
Naast de camera registratie hebben wij ook gezorgd voor de presentatie techniek van het evenement. Er was een mooie projectie met toffe filmpjes, die ervoor zorgden dat de avond nog feestelijker werd. Ons team van ervaren technici heeft ervoor gezorgd dat alles op rolletjes liep, zodat het publiek kon genieten van een vlekkeloos verlopen avond.