Van Wijnen

Wij zijn verheugd om te delen dat we hebben bijgedragen aan de succesvolle opening van de nieuwe woningfabriek van Van Wijnen in Heerenveen, waar we de techniek hebben geleverd voor een grote tent op het terrein van van Wijnen.
Als techniek leverancier hebben wij een belangrijke rol gespeeld in het versterken van de presentaties, familiedag en feest waar de band Vangrail en de DJ’s van radio 538 aanwezig waren. Tevens hebben we gezorgd voor de entertainment techniek bij de onthulling van een huis wat uit de fabriek kwam, zo kan je denken aan sparkulars en een val doek onthulling systeem.
Ons LED scherm en geluidsdiensten hebben bijgedragen aan een onvergetelijke ervaring voor alle gasten. Door gebruik te maken van een p1.9 LED scherm hebben de presentaties en het feest een unieke uitstraling gehad.Hierdoor was de boodschap van de presentaties helder en krachtig en was de muziek van de band en DJ’s perfect te horen voor alle gasten.
Daarnaast hebben we ook gezorgd voor de juiste belichting om de sfeer van het evenement te creëren en te versterken. Onze licht oplossingen creëerden een warme en feestelijke sfeer die de gasten nog lang zal bijblijven.
Tenslotte hebben we ook de techniek verzorgd voor de onthulling van de woning. Dit was een belangrijk moment tijdens het evenement en wij zorgden ervoor dat dit moment voor iedereen goed te volgen was.